Wednesday, 16th April 2025
13
small dumplings filled with finely cut greaveswith served with tomato cabbage
24
with parsley potatoes, garlic butter & mixed green salad
21
from pork fillet, marinated with horse radish & mustard, served with potato lamb lettuce salad & pumpkin seed oil
23
with wok vegetables & sweet chili sauce
23,5
with butter rice
17,5
with green asparagus, cream sauce & truffle oil
23
with ham, parsley potatoes & sauce hollandaise
13/16
with mashed potatoes, roasted onions and pickles
17,5
in vegetable sauce with mashed potatoes & roasted onions
19,5
with wild garlic dumplings & sour cream
17,5
with black lentils & fried potatoes
14
with egg served with a mixed green salad
from Viennese Kitchen
Soups & Starters
6,5
with wild garlic ravioli & cress
5,9
with homemade soup garnish: pancake stripes, liver dumpling or cheese dumpling
7
with red beans, radish & pumpkin seed oil
8,5/12
wrapped in bacon with mixed green salad and aged balsam
Main dishes
19
with dumpling, fried egg, grilled sausage & pickles
26,5
appr. 230g Rib Eye with baked potatoes, 2 types of onion & pickles
17,5
with dumpling & cabbage
Breaded and fried specialities
27
17
20,5
stuffed with ham & cheese
14/17
from chicken breast in pumpkin seed breading
served with potato lamb lettuce salad & pumpkin seed oil
DESSERT
10,5/14,5
with stewed rum plums
4,2
with apricot jam or cranberries
8,5
with vanilla ice cream, chocolate sauce and whipped cream
9
with vanilla ice cream and cranberries
Draft beer
0,3L 4,5
0,5L 5,1
Bottled beer
0,5L
5,2
5,2
5,2
5,5
wheet beer
5,5
non alcoholic beer
5,5
non alcoholic wheet beer
non alcoholic drinks
0,25 4,2
Obstbau Schmid
0,25 4,9
Obstbau Schmid
0,25 4,6
Hannes Zweytick/ Ratsch an der Weinstraße
House wine
1/8 3,1
Lager/ Strass im Strassertale
1/8 3,1
Stierschneider/ Oberloiben
1/8 3,1
Stierschneider/ Oberloiben
3,9
Wiener Kaffeetradition
Naber Kaffee
3,1/ 4,6
3,3/ 4,8
4,5
3,5/ 3,7
Spirituosen
Vuisinar Riserva 5. Il Merlot 6,5
Honiglikör mit Zimt 5. Kirschlikör 5. Pflaumenbrand 5. Wiliiamsbirnenbrand 5,5
Alter Apfel 5,5. Kriecherl 7. Herzkirsche 7
Zirbenlikör 5,5. Apfel-Birnenbrand 6. Alter Obstler 6. Gebrannte Haselnuss 8. Marillenbrand 8. Alte Marille 9. Alte Trebern 9. Gebrannte Blutorange 9. Alte Haselnuss 9
Traubenwildkirsche 10. Kletznbirn 7. Quitte 8,5. Schlehe 10. Zwetschke Eichenfass 8. Weichsel 8
11:30 - 23:00 Uhr
Ruhetag
11:30 - 22:00 Uhr
*außer Samstag, Sonntag
durchgehend warme Küche
von 11:30 – 21:45 Uhr
Bestellschluss 21:45 Uhr
© Gastwirtschaft Heidenkummer
Sichern Sie sich jetzt einen Platz.
Bitte nutzen Sie dieses Formular nur für Tischreservierungen, die mindestens 24 Stunden vor dem gewünschten Termin liegen. Erst durch unsere Rückbestätigung wird Ihre Reservierung verbindlich.
Für kurzfristige Reservierungen ersuchen wir Sie höflich, uns telefonisch unter (01) 405 91 63 zu kontaktieren. Vielen Dank!
Die Gastwirtschaft Heidenkummer lädt ab dem 24.Oktober bis zum 30. November 2022 wieder zum alljährlichen Gansl-Essen. Wir bitten um Reservierung und freuen uns schon, Sie bei uns begrüßen zu dürfen.
10:30 - 23:00 Uhr
Ruhetag
10:30 - 22:00 Uhr
Durchgehend warme Küche von 11:00 – 22:00 Uhr. *außer Samstag und Sonntag.